تکنولوژی جدید و به روز در دنیای معماری
تکنولوژی معماری| پیشرفت فناوری در معماری | تعریف تکنولوژی در معماری |تکنولوژی در معماری داخلی | پرینتر سه بعدی در معماری | بیوبتن | هوش مصنوعی در معماری | تیم معماری پروسه
تاثیر تکنولوژی بر دنیای معماری
این روزها که می شنویم تکنولوژی بر چه زوایایی از زندگی انسان ها تاثیر گذاشته است که قبلا افراد در گذشته حتی تصور آن را نمی کردند که تکنولوژی می تواند تا این حد مفید و کاربردی باشد.
فناوری و تکنولوژی از جمله جدیدترین مطالعات رشته معماری به شمار می روند که در ۱۰ سال گذشته دارای اهمیت بوده و این فناوری در قسمت متریال و معماری بیشترین رشد را برای افراد داشته است.
با به کارگیری اشیاء هوشمند یا همان اینترنت اشیا می توان کاملا به این موضوع پی برد که افراد چه در فضای خانه و چه در فضای اداری می توانند کنترل اشیا را در دست گرفته و در وقت و زمان خود بسیار صرفه جویی کنند.
به همین دلیل از فناوری و تکنولوژی در معماری این روزها به بیشترین شکل ممکن آن استفاده می شود و افراد زیادی هستند که از این طریق اقدام به ساخت انواع اشیا و اشکال می کنند.
پرینت سه بعدی و نقش آن در معماری
مهندسان معماری و طراحان داخلی با استفاده از پرینتر های سه بعدی اقدام به ساخت ماکت ها می کنند که برای درک بهتر و اجرای پروژه با درصد خطای کمتر استفاده بسیار زیادی می شود.
با استفاده از پرینتر سه بعدی می توان دنیای متفاوتی را از معماری دید و این پرینتر سه بعدی کمک می کند تا افراد بتوانند پروژه های بسیار پیچیده را به راحتی پیاده سازی کنند.
استفاده از پرینتر سه بعدی باعث می شود که معماران و طراحان داخلی در وقت و زمان خود بتوانند بسیار صرفه جویی کنند و دیگر مانند سابق نیازی نیست که روزها و ساعتها افراد بخواهند طراحی ماکت را انجام دهند.
آجرهای هوشمند در معماری
این آجرهای هوشمند که در ظاهر مانند لوگوی بازی هستند که می توانند دنیای معماری را تغییر و تحول بسیار زیادی همراه کنند.
هر یک بلوک از این آجرها از بتن ساخته شده است که مقاومت بسیار بالایی دارد و با استفاده کردن از این آجرهای هوشمند برای ساخت انواع ساختمان ها می تواند در مصرف برق، گرمایش و سرمایش بسیار صرفه جویی کرد ضمن اینکه با استفاده از این آجرها سرعت در ساخت انواع پروژه ها نیز بیشتر می شود.
استفاده از هوش مصنوعی برای پروژه های معماری
هوش مصنوعی یک سیستم بسیار هوشمند می باشد که می تواند کارهایی که با انسان در ارتباط است را به راحتی انجام دهد برای مثال: کارهایی مانند گفتار، شنوایی، قدرت تصمیم گیری و ….
زمان زیادی از حضور هوش مصنوعی در دنیا می گذرد و با استفاده کردن از آن در دنیای معماری می توان تغییراتی که در این حوزه اتفاق افتاده است را به راحتی مشاهده کرد.
با استفاده از هوش مصنوعی در معماری می توان در زمان خطا و مشکلات امنیتی که در زمان اجرای پروژه اتفاق می افتد جلوگیری و یا رفع مشکل کرد که خطرات احتمالی را بسیار سریع جلوگیری می کند.
برای اینکه بتوان اجرای کامل یک پروژه را انجام داد می توان با استفاده از هوش مصنوعی در معماری استفاده کرد که می تواند تعداد کارگران، مدت زمان اجرای پروژه، ماشین آلات و هر موارد دیگر را با این تکنولوژی انجام داد.
مصالح هوشمند مانند بتن خود ترمیم کننده در دنیای معماری
بیوبتن یا بتن با توانایی خود ترمیم شوندگی یکی از مصالح جدید در معماری می باشد که تاکنون نیز بسیار خوب عمل کرده است و دارای مقاومت بالا، عایق گرمایی و سرمایی، طول عمر زیاد و همچنین قابلیت شکل گیری به فرم های مختلف را دارد و بسیار نیز توانسته به محبوبیت خود اضافه کند.
بیوبتن می تواند جایگزینی بتن هایی شود که هر ساله از آنها استفاده می شود و در اثر گذشت سالها نیز به مرور دچار ترک خوردگی شده و ایمنی ساختمان را کمتر کند که با آمدن بیوبتن این مشکل کاملا حل شده است.
بیوبتن به این صورت عمل میکند که با باکتری های تولید شده درون خود که از سنگ آهک و لاکتیک کلسیم می باشد باعث می شود که یک ماده جدید ساخته شده و همین ماده ترک خوردگی ها را برطرف می کند که بر اثر رطوبت هوا به وجود آمده اند و به کمک کربنات کلسیم باعث تولید سنگ آهک می شود که بتن ترک خورده را به شکل اولیه در می آورد.
استفاده و به کارگیری از این تکنولوژی ها بسیار تاکنون حرکت سازنده و مثبتی به شمار رفته است که معماران و متخصصان در این زمینه توانسته اند بسیاری از پروژه ها را بر این مبنا به مرحله اجرا و ساخت دربیاورند.
تیم معماری پروسه نیز با سالها تجربه و استفاده از دانش نیروهای متخصص در این زمینه تلاش بسیار زیادی را به کار گرفته است و انواع پروژه های ساختمانی اداری، تجاری، مسکونی، هتل و اقامتگاهی را با بهترین و با کیفیت ترین مصالح و استفاده از فناوری های روز دنیا در معماری و همچنین طراحی های بی نظیر نما و دکوراسیون داخلی را انجام می دهد که برای معرفی بهتر می توان به برخی نمونه پروژه های تیم معماری پروسه اشاره کرد.
۰ دیدگاه